<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">
KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss

Aztek Trondheim er en realitet!

06.jul.2020 09:20:18

Det er med stor glede vi kan introdusere vårt Trondheimskontor. VI har ansatt Torstein Solli Hansen som leder. Han kommer fra tilsvarende stilling i Acando/CGI, og har lang fartstid som både leder, rådgiver og prosjektleder i ulike bransjer – fra begge sidene av bordet.

Kontoret ble etablert 1. mai og har flyttet inn i topp moderne lokaler hos DIGS i Midtbyen, sammen med andre nysgjerrige og innovative selskaper i vekst.

Torstein har allerede stablet sammen et team på 5 herlige konsulenter som vi gleder oss å presentere over sommeren. Han kan fortelle om at hans nye kolleger har masse kompetanse på systemutvikling, arkitektur og infrastruktur allerede, og at de gjerne vil ha flere dyktige kolleger med på laget.

«Vi har høye ambisjoner med Aztek fremover. Vi skal jobbe for å bli byens mest attraktive fagmiljø med det fokuset vi har, og samtidig så skal vi ha det mye gøy sammen på reisa. Jeg gleder meg veldig mye til å komme skikkelig i gang», sier en oppglødd Torstein.

Vi er opptatt av medeierskap og ha med flere på laget. Ta kontakt med Torstein eller sjekk www.aztek.no om du er interessert.

DIGS i Midtbyen - Her finner du Aztek Trondheim
Kom gjerne innom til en kaffeprat

Digs1

Abonner på Aztek Insights!