<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">
KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss

Det som motiverer meg mest er muligheten til å utvikle meg.

Marianne Røgeberg
23.mar.2022 11:00:00

Saad Nadeem jobber som skykonsulent og startet i Aztek som nyutdannet for tre år siden. På kort tid tok han seks sertifiseringer før han ble utleid til en kunde.Hvordan er en typisk arbeidsdag for deg?
For tiden jobber jeg på et prosjekt der jeg er innleid til Iver. Der jobber jeg sammen med en annen kollega i Aztek og vi har ansvaret for azure-miljøet hos en av Ivers største kunder. Det innebærer at vi har ansvar for deres eksisterende miljø i skyen, samt rådgivning og implementasjon av nye løsninger til skyen. Dagen starter ofte med daglige statusmøter og utover dagen jobbes det med varierte arbeidsoppgaver som kunden trenger å få implementert.

Hvordan prosjekter trives du best med?
Jeg føler jeg har vært svært heldig med det prosjektet jeg er i nå. Jeg ble dratt inn i prosjektet i en veldig tidlig fase. På det tidspunktet hadde jeg ikke noe særlig praktisk erfaringer med skyløsninger, men kun teoretisk kompetanse i form av sertifiseringer. Jeg fikk være med fra starten og har nå fått erfaring med å hjelpe kunder med veien fra det tradisjonelle miljøet til noe mer moderne. Jeg trives best med omfattende arbeidsoppgaver der man har rom til å utvikle seg og lære seg noe nytt.

Hvorfor trives du i Aztek?
Akkurat nå så er det vanskelig for meg å se for meg en annen arbeidsgiver enn Aztek. Jeg startet i Aztek for litt over 3 år siden, da jeg kom rett fra skolebenken. Jeg fikk frie tøyler til å sertifisere meg innenfor det jeg ønsket å jobbe med. Selv om som man kan lese seg opp til de sertifiseringene man vil, opplever jeg ikke det som noe press fra arbeidsgiver. Det er helt frivillig, og det er betryggende at Aztek støtter deg uansett. Om det er en ny sertifisering innenfor Azure eller om man ønsker å lære seg visualisering av data i form av PowerBI, så er muligheten der. I takt med kompetanseheving har man mange muligheter på spennende kundeoppdrag der man får benyttet denne kompetansen. Må heller ikke glemme det de sosiale aktivitetene som Aztek legger opp til! For meg er den en no-brainer å bli værende.

Hva motiverer deg på jobb?
Det som motiverer meg mest, er muligheten til å utvikle meg. Jeg lærer stadig vekk nye ting, og trives med de kollegaene jeg har, samt prosjektet jeg jobber i. Da går arbeidsdagen fort unna!

Kan du fortelle litt om din karriereutvikling så langt?
Jeg har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon, samt en master i IT og strategisk innovasjon. Etter studieforløpet omstilte jeg meg til en mer IT-teknisk rolle. Jeg tok derfor seks Microsoft-sertifiseringer på kort tid, før jeg ble utleid til en kunde som benyttet seg av tradisjonelle on-premise løsninger. Etter ett år hos denne kunden, fikk jeg et nytt spennende oppdrag hvor jeg jobbet med løsninger innenfor sky-verdenen. Aztek la opp til en veldig fin karrierevei hvor det føltes naturlig med den kompetansehevingen jeg hadde hatt.

Hvilke ambisjoner har du for egen arbeidskarriere?
Jeg ønsker å fortsette med den utviklingen jeg har satt de siste tre årene, og bli så dyktig som overhodet mulig. På sikt kan jeg se for meg en arkitektrolle med enda mer ansvar.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Når jeg ikke er på jobb, er jeg veldig glad i å trene og reise. Den siste tiden har jeg blitt veldig glad i padel. Dette gjøre jeg 1-2 ganger i uken og det kan fort bli fem timer på en dag.

Anbefalt lesning

Relaterte innlegg Møt en kollega

Abonner på Aztek Insights!