KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss

Pangstart for våre yngste konsulenter

01.apr.2019 13:38:33

Sent i november 2018 kunne vi med glede fortelle at Jonas Save og Saad Nadeem var blitt ansatt i Aztek. De to kom rett fra skolebenken med hver sin mastergrad, sultne og klare for å gi oss enda mer av den gode energien som vi verdsetter så høyt.

Nå har gutta siden starten av året jobbet intenst sette seg inn i Microsoft-universet og ta sertifiseringer på løpende bånd, slik at de på sikt kan bidra til vår satsing på moderne arbeidsflate og Fremtidens IT.

- Alt går veldig bra foreløpig. Det var mye å sette seg inn i og gikk litt trått i begynnelsen, det skal jeg innrømme, men det har løsnet bra. Det er en helt ny bransje og vi har jo blitt introdusert for et helt univers av tjenester, så vi startet på bar bakke. Men vi har fått veldig god oppfølging og kan alltid slå på tråden til noen kollegaer hvis vi lurer på noe, sier Save.

Foran skjema

Foreløpig har den ferske duoen gjennomført tre sertifiseringer, for Windows 10, MCSA og Mobility MCSE. De er også på vei til å avslutte nummer fire i rekken og ligger dermed langt foran skjemaet som var satt da de startet.

- Planen var at vi i hvert fall skulle ha fullført sertifiseringene på Windows 10 og Mobility før juni, så vi ligger veldig godt an. Det blir mye jo video og praktiske oppgaver, men det går greit. Det er veldig mye som skal fordøyes, men etter hvert som vi har jobbet med kursene så har alt blitt lettere å forstå og vi ser hvordan ting er vevet sammen. Det er veldig spennende å få jobbe med, sier Nadeem.

Les også: Den positive energien trakk meg til Aztek

Derfor, innrømmer de, at det hjelper veldig godt å være to stykker som står i det.

- Begge har et stort konkurranseinstinkt, så det hjelper jo litt på fremdriften. Man konkurrerer jo alltid litt om hvordan vi ligger an i forhold til hverandre, men det er som regel snakk om veldig små marginer. Men det er jo selvsagt bare humor i det. Vi tror på hverandre og vet at begge kommer i mål til slutt, sier Save.

- Vi kan i hvert fall si at vi har hatt en veldig fin start i Aztek. Det er en veldig jovial gjeng vi jobber med, med bare hyggelige folk. Og selvsagt gleder vi oss til etter hvert å få ilddåpen og jobbe med kundeoppdrag. Det er dét vi er her for, legger Nadeem til.

Abonner på Aztek Insights!