<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">

Knut Johannes Dahle starter i Aztek

08.jan.2020 10:33:54

Overgangsvinduet for Januar i Premier League er vel åpent nå, men det har vært veldig stille fra fra storklubbene... Derfor er det utrolig kult at Aztek kan være først ute med å annonsere en storsignering: 1. Januar fikk vi ombord Knut Johannes Dahle som skal lede og bygge opp vår satsing innen Moderne Utvikling. Dette er starten på en utrolig spennende reise og en ny era for Aztek.

Knut Johannes er tidligere Chief Technology Officer og sjefskonsulent i Acando Norge. Han startet som gründer i 2001, og er en erfaren løsningsarkitekt, utvikler og Scrum Master som har mye kunnskap og erfaring innen mange områder, deriblant systemutvikling, løsningsarkitektur, drift og forvaltning. Han er opptatt av smidig- prosjektgjennomføring og utvikling, automatisering og kontinuerlige leveranse. Han har mastergrad fra Universitetet i Oslo / Simula Research Laboratory, hvor han i masteroppgaven forsket på bruk av parprogrammering i smidige team. I perioden 2009-2013 var han med i arrangementskomiteen til Smidigkonferansen. Han har bred utviklingerfaring med hovedvekt på Java økosystemet med tilhørende rammeverk på områder som tjenester(web service, REST), meldinger, domenedrevet design og tjenesteorientering.

Vi i Aztek er utrolig glade og begeistret over at Knut Johannes har valgt å bli med på laget - dette blir veldig spennende. 

Er du nysgjerrig på Aztek og kanskje kunne ha lyst til å bli med på det som Knut Johannes nå bygger? Ta kontakt med han eller undertegnede så tar vi en prat

Abonner på Aztek Insights!