KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss

Morten Strand ny daglig leder i Aztek

av Aztek, 19.feb.2019 11:20:57

I november ble Morten Strand ansatt som rekrutteringsansvarlig i Aztek. Nå vil Strand ta over rollen som daglig leder i selskapet etter Anders Thulin Røkke, som starter i ny jobb 1. april. Vi er dypt takknemlig for arbeidet og innsatsen som energiske Anders har lagt ned for selskapet og ønsker han alt vel på den nye reisen.

- Jeg har hatt noen kjempefine år i Aztek og er stolt over resultatene vi har skapt. Det er et resultat av hardt arbeid fra alle og at vi våger å være fremoverlente. Vi har vært veldig tydelige på hvem vi er og verdiene vi har, noe jeg tror spiller en viktig rolle til hvorfor konsulentene til Aztek er ettertraktet, sier Thulin Røkke.

- Jeg kjenner Morten Strand veldig godt fra de 5 årene vi jobbet sammen i Crayon. han er en person som verdsetter menneskene, er en kultur bygger og ønsker at alle skal ha det bra på jobb, jeg er overbevist at Morten kan ta Aztek til 50 millioner som er det store målet for selskapet og eierne, legger han til. 
 

- Rekruttering blir viktig

Dermed starter også et nytt kapittel for Morten Strand, som fra før tiden i Aztek har erfaring fra Telenor, Crayon, Lumagate, Necon og offentlig sektor. I tillegg til at han har erfaring som headhunter i IT-bransjen, noe som har kommet godt med i arbeidet med rekruttering i Aztek.

Dette vil fortsatt være et av hovedfokusene hans fremover, understreker Strand:

- IT-bransjen står aldri stille og det er alltid et behov for nye, flinke mennesker, så rekruttering blir selvsagt en viktig del av jobben min som daglig leder. Siden jeg kom inn har vi intervjuet mange kandidater og fått inn flere nye tilskudd som styrker et allerede sterkt team av konsulenter. Men når vi opplever en vekst som vi gjorde i 2018 er vi nødt til å ruste opp enda mer, med flere konsulenter som er villig til å brette opp ermene, så det blir en viktig del av mitt arbeid. Ambisjonen min er å bidra til å skape ny vekst og få inn flere unge konsulenter her, sier han.

Et selskap for sultne konsulenter

Strand har jobbet med IT siden 1995, da han var ferdig utdannet ved Norges Høyskole for Informasjonsteknologi med en bachelorgrad i Administrativ EDB. Han har bred erfaring med infrastruktur og skytjenester, men på rekrutteringssiden vil han først og fremst rendyrke Azteks satsing på sikkerhet for fremtidens IT.

- Sikkerhet er et viktig område. Vi lever i en verden med moderne arbeidsflater, hvor folk ønsker å bruke mobilen så mye som mulig. Vi vil ha muligheten til å jobbe uansett hvor vi befinner oss.

Energi har lenge vært Azteks viktigste ressurs og skal fortsatt være det, påpeker Strand.

- Det er viktig for oss at nye tilskudd forstår kulturen vår. I Aztek ansetter vi personen, ikke CV-en deres. Det hjelper ikke å komme med all verdens erfaring hvis man ikke passer inn her. Men hvis du er dedikert til faget, sulten på å lære nye ting og er en positiv person så gjør man mest sannsynlig det.

- Aztek skal være et selskap hvor folk ikke bare får muligheten, mens også hjelp til å bli den beste utgaven av den de er. Derfor pusher vi på for at konsulentene våre skal etterutdanne seg og ta nye sertifiseringer som de ønsker å ta. 

Aztek Insights

Dette er en plattform som gir deg som besøker nettsiden en introduksjon til våre tanker om bransjen vi jobber i.
Alt vi snakker om forankres i vår kultur og kunnskap. 

Abonner på Aztek Insights