<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">

Sigmund Vegheim starter i Aztek

08.jan.2020 13:10:48

Aztek er i støtet på overgangsmarkedet nå på nyåret og er henrykt over å kunne publisere storsignering nr 2 for dagen: Sigmund Vegheim har valgt Aztek som sin nye arbeidsgiver. Sigmund er ansatt som Prosjektleder / Rådgiver, og han har sin bakgrunn fra selskaper som Commaxx, Atea, Firstpoint og Evry ++. Har teknisk bakgrunn, men har beveget seg over til prosjektledelse hvor han har blitt en erfaren ringrev på dette faget.

Tung kompetanse innen design, teknisk arkitektur, implementering og opplæring fra konsulentsiden, samt god erfaring fra roller innen drift, tjenesteutvikling og sikkerhet samt teknisk- og generell prosjektledelse. Spisskompetanse og prosjektledererfaring innen helsesektoren. Erfaring med digitalisering av helsetjenester, implementering og drift av kritiske tjenester. Ledet store internasjonale aktører i prosjekter med stor kompleksitet, samt små og mellomstore regionale bedrifter og er godt vant med flerspråklige miljøer.

Drives av nysgjerrighet for ny teknologi, utvikling og utnyttelse av eksisterende, og et ønske om å lage gode, varige løsninger for kundene.

Vi i Aztek er utrolig fornøyde over å ha fått Sigmund ombord.

Er du nysgjerrig på Aztek og kanskje kunne ha lyst til å jobbe sammen med Sigmund, eller innenfor et av våre andre områder? Ta kontakt med undertegnede så tar vi en prat

Abonner på Aztek Insights!