KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss

Stilling ledig: Cloud Architect

av Morten Strand, 26.mar.2020 09:53:00

Vi søker Cloud Architects

Aztek - A 5 star life company
Aztek er et selskap for og av de ansatte

 • Vi tror på eierskap og medbestemmelse
 • Vi tror på faget, dyktige mennesker og riktige kunder
 • Vi tror på samspillet jobb og privatliv

Aztek etablerer nye produkter og tjenester for å hjelpe våre kunder med transformasjonen fra tradisjonelle løsninger til moderne løsninger i cloud. Vår ambisjon er å bli det ledende miljøet på modernisering og tjenesteutvikling, sikkerhet og drift med bruk av moderne teknologi og tilhørende plattform-tjenester (SaaS og Paas).

Vi vil ha med deg som har gründer-gener. Du som ønsker å være med på å bygge selskap, kultur og tjenester for våre kunder.

Vi søker flere Cloud architects!

Er du vår nye dyktige Cloud Architect? Lurer du på om DU er den rette? Ta kontakt!

I rollen vil du jobbe med design, implementering og sikkerhet i skyløsninger. Du vil være den kunnskapsrike navigatøren som loser våre kunder trygt gjennom sin reise. Vi utvikler en ny avdeling som skal hjelpe våre kunder med migrering fra bakken og opp i skyen. Du vil  få en sentral rolle i den videre oppbygningen av avdelingen og vår satsning på skyplattformer. 

Dersom du har erfaring som utvikler og interesse for ny teknologi, sikkerhet, og bruk av cloud og containere tror vi at du passer fint hos oss. Er du løsningsorientert og finner løsninger som oppfyller både brukere og teknologenes behov? Da må du sende en søknad til oss!

Hvem er du?

Du elsker å designe moderne IT løsninger, og du har lang erfaring med å  implementere eller drifte løsninger i Azure, AWS og/eller GCP. Du har god forretningsforståelse, med breddekompetanse innenfor arkitektur og teknologi, er analytisk, ser det store bildet og formidler tekniske konsepter på en folkelig og forståelig måte.

 Du er initiativrik og flink til å samarbeide, samtidig som du er selvstendig, analytisk og gjennomfører det du setter i gang. Du har høyere utdannelse innen IT/teknologi, og har minimum fem års arbeidserfaring innen relevante fagområder. Det er en forutsetning at du behersker norsk skriftlig og muntlig ettersom vi primært jobber mot norske kunder.

Vi søker deg som kjenner deg igjen i flere av følgende punkter

 • Har sertifiseringer eller erfaring med Azure, AWS og/eller GCE
 • Erfaring med Infrastructure as Code, DevOps, CI/CD pipelines
 • Erfaring med Cloud Native teknologier som Kubernetes, Prometheus, Grafana, Docker, mm 
 • Erfaring med Ansible, Terraform, Puppet, ARM, Powershell, Cloudformation eller lignende
 • Erfaring med identitets- og sikkerhetsløsninger

Aztek er en arbeidsplass som vektlegger fag og trivsel med gode kollegaer. Vi tilbyr

 • Konkurransedyktig betingelser
 • En del av overskuddet og eierskap i selskapet
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Delingskultur og kompetanseutvikling i fokus
 • Balanse mellom jobb og fritid
 • Sosiale aktiviteter og turer
 • Kontorlokaler sentralt i Oslo sentrum
 • Spennende oppdrag for fremoverlente kunder

Om Aztek

Aztek ble etablert i 2007 og er et veletablert selskap med store ambisjoner om å bygge Norges ledende miljø innen transformasjon - modernisering, sikkerhet, utvikling og drift ved bruk av skyteknologi.

Vi kjennetegnes av en flat struktur. Vi tror på eierskap og medbestemmelse, alle ansatte inviteres med på eiersiden. Selskapet ledes av dyktige og erfarne ledere som har utviklet selskaper tidligere.  

Utviklingsmuligheter

Vi tror på faget, dyktige mennesker og riktige kunder. Tverrfaglighet, miks av alder, kompetanse og bakgrunn.  Kunder vi kan utfordre, og som utfordrer oss. Nysgjerrighet og ambisjoner i kombinasjon med faglig integritet.  

Kultur og miljø

Vi tror på samspillet jobb og privatliv. Sammen skaper vi selskapet og den kulturen vi trives i og som utvikler oss. Nysgjerrighet, lekenhet og engasjement beskriver miljøet, delingskultur og sammen er vi sterke er stikkord. Vi er bevist vårt ansvar og har etablert vårt eget CSR-program.

Vi er sosiale - om vi jobber med fag, eller drar på kino sammen. Årlige turer er med på å spleise oss som gjeng. Det er viktig å ha det gøy på jobb, inkluderende og humørfylt.

For mer info ta kontakt med vår leder for Cloud Development Knut Johannes Dahle på 913 57 649 / kjd@aztek.no evt send din CV til post@aztek.no

EMNER:Ledige StillingerCloud Develop

Aztek Insights

Dette er en plattform som gir deg som besøker nettsiden en introduksjon til våre tanker om bransjen vi jobber i.
Alt vi snakker om forankres i vår kultur og kunnskap. 

Abonner på Aztek Insights