KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss

Fremtidens IT
ligger i skyen. 

Aztek er din leverandør av fremtidens IT 

Visjon  

Aztek skal være Norges ledende miljø på modernisering og sikkerhet ved hjelp av skyteknologi. 

Forretningsidé

Aztek hjelper sine kunder med å realisere de muligheter som ligger i å ha en sikker skybasert infrastruktur med tilhørende plattform og tjenester.  

Selskapet er ikke et tradisjonelt konsulenthus/bemanningsbyrå, men et selskap som bistår kundens moderniseringsprosess med rådgivnings- og utviklingstjenester basert på egen metode i kombinasjon med tung fag- og forretningskompetanse.  Metoden som er erfaringsbasert bidrar til å sikre en trygg etablering av en sikker og levedyktig skyløsning. Metoden har særlig fokus på hvilke spørsmål som bør adresseres når man skal modernisere virksomhetens IT-støtte på en sikker måte gjennom etablering i sky. 

“A 5 star life company 

Aztek er et selskap for og av de ansatte: 

  • Vi tror på eierskap og medbestemmelse 
  • Vi tror på faget, dyktige mennesker og riktige kunder 
  • Vi tror på samspillet jobb og privatliv

 Selskapet er eid av de ansatte, og alle nye ansatte vil få anledning til å bli medeier.  

Som selskap er Aztek bevist sin rolle som en del av samfunnet. Selskapet har etablert sitt eget program for samfunnsansvar (Corporate Sosial Responsibility) og vil bli miljø-sertifisert i løpet 2020.  

Historie

Aztek ble startet i 2007. I 2017 fusjonert selskapet med GrønnIT slik at dagens Aztek dag har nær 40 ansatte. I 2019 omsatte selskapet for 30 mkr med et resultat på  1 mkr 

Historisk har selskapet jobbet innen infrastrukturområdet; herunder nettverk, datarom, klienter, virtualisering (server-, lagring, desktop-), disaster recoveryservice management, modern workplacesikkerhet m.m. 

Da sky begynte å etablere seg som alternativ til den tradisjonelle server/datarom/on-premise-tankegangen, ga det helt nye muligheter mht. kapasitet, prosessorkraft, skalerbarhet og tilgjengelighet for alle brukere av IT tjenester, men også store utfordringer knyttet til sikkerhet, arkitektur, integrasjoner, drift og overvåkning, hybride løsninger, revisjoner og lovverk. Dette er områder selskapet jobber aktivt med hos sine kunder i tillegg til tradisjonell infrastruktur. 

Aztek Ledelse

Snorre Meland, arbeidende styreleder
sme@aztek.no
+47 928 44 993

Morten Strand, CEO og leder Cloud Prepare
mst@aztek.no
+47 484 98 126

Knut Johannes Dahle, leder Cloud Develop
kjd@aztek.no
+47 913 57 649

Hjørdis Hoff, leder Cloud Innovate
hho@aztek.no
+47 982 19 503

Atle Hansen, CFO
aJh@aztek.no
+47 908 32 227

Sven Ivar Mørch, ansvarlig forretningsutvikling
sim@aztek.no
+47 908 46 984

DV-00230

Bli kjent med vår kultur, tanker og mennesker på artiklene i
Aztek Insights

Les Aztek Insights