KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss

Fremtidens IT
ligger i skyen. 

Aztek er din leverandør av fremtidens IT 

Dette er Aztek

Vår praktiske tilnærming i prosjektleveranser gjør at vi på beste mulige måte kan tilby løsninger som matcher dine behov. Fremtidens IT fremstår kompleks og utfordrende, men sannheten er at skyen tilbyr enorme muligheter. Med stor kompetanse innenfor kartlegging, modernisering og sikkerhet, hjelper vi til med å innføre teknologi som vil løfte din virksomhet til nye høyder. 

Hvem og hva er vi? 

Aztek ble startet i 2007, og er et IT-kompetansehus som bistår selskaper med å innføre ny teknologi. Vårt team består av seniorkonsulenter, arkitekter, rådgivere og prosjektledere som har over 20 års erfaring.

Hva kan vi?
  • Infrastructure - Programvare og funksjoner rettet mot maskinvare som må realiseres for å få grunnleggende funksjonalitet på en IT-plattform.
  • Workplace - Arbeidsflater, systemer og tjenester som må benyttes for å sikre en effektiv og sikker drift av disse.
  • Service Delivery - Helhetlig tjenesteoppfølging internt eller mot leverandør fra design og implementasjon til avslutning av tjenesten.
  • Project - Helhetlig prosjektstyring som sikrer god kontroll på IT-prosjektene fra idefasen til produksjonsetting og overlevering til driftsorganisasjonen. 
  • Security - Helhetlig IT-sikkerhet som ivaretar virksomhetens sikkerhetsbehov på identitet og tilgangskontroll, informasjon og datamoderne arbeidsflater og digitale verdier.
  • Modernize - Utvikle Fremtidens-IT med bruk av skytjenester slik at infrastruktur, arbeidsflate og IT-tjenester imøtekommer virksomhetens skiftende  og nye forretningsbehov.
Hva gjør vi?

Aztek bistår bedrifter med å forvalte dagens IT-Systemer, men er også tungt inne i prosjekter som bistår kunder med å utvikle fremtidens-IT, spesielt rundt moderniseringsbehov og de nye kravene rundt IT-sikkerhet. 

DSC04500
Clean & Elegant
Fully Responsive

Bli kjent med vår kultur, tanker og mennesker på artiklene i
Aztek Insights

Les Aztek Insights