KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss

Fremtidens IT
ligger i skyen. 

Aztek er din leverandør av fremtidens IT 

Dette er Aztek

Vår praktiske tilnærming i prosjektleveranser gjør at vi på beste mulige måte kan tilby løsninger som matcher dine behov. Fremtidens IT fremstår kompleks og utfordrende, men sannheten er at skyen tilbyr enorme muligheter. Med stor kompetanse innenfor kartlegging, modernisering og sikkerhet, hjelper vi til med å innføre teknologi som vil løfte din virksomhet til nye høyder. 

Hvem og hva er vi? 

Aztek ble startet i 2007, og er et IT-kompetansehus som bistår selskaper med å innføre ny teknologi. Vårt team består av seniorkonsulenter, arkitekter, rådgivere og prosjektledere som har over 20 års erfaring.

Hva kan vi?
  • Infrastruktur - Programvare og funksjoner rettet mot maskinvare som må realiseres for å få grunnleggende funksjonalitet på en IT-plattform.
  • Arbeidsflate -  Sluttbrukerens enheter, systemer og tjenester som må benyttes for å sikre en effektiv og sikker drift av disse. 
  • Operations og Service Management - Tjenester, prosesser og systemer som hjelper en driftsorganisasjon til å forvalte alle IT-tjenester på en effektiv og forsvarlig måte. 
Hva gjør vi?

Aztek bistår bedrifter med å forvalte dagens IT-Systemer, men er også tungt inne i prosjekter som bistår kunder med å utvikle fremtidens-IT, spesielt rundt moderniseringsbehov og de nye kravene rundt IT-sikkerhet. 

DSC04500
Clean & Elegant
Fully Responsive

Bli kjent med vår kultur, tanker og mennesker på artiklene i
Aztek Insights

Les Aztek Insights