<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">
KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss
Future-of-court-reporting

Stilling ledig: Devops- og Cloud Native teknologer

Vi søker Devops- og Cloud Native teknologer

Aztek - A 5 star life company
Aztek er et selskap for og av de ansatte

 • Vi tror på eierskap og medbestemmelse
 • Vi tror på faget, dyktige mennesker og riktige kunder
 • Vi tror på samspillet jobb og privatliv

Aztek etablerer nye produkter og tjenester for å hjelpe våre kunder med transformasjonen fra tradisjonelle løsninger til moderne løsninger i cloud. Vår ambisjon er å bli det ledende miljøet på modernisering og tjenesteutvikling, sikkerhet og drift med bruk av moderne teknologi og tilhørende plattform-tjenester (SaaS og Paas).

Vi vil ha med deg som har gründer-gener. Du som ønsker å være med på å bygge selskap, kultur og tjenester for våre kunder.

Vi søker Devops- og Cloud Native teknologer!

Vi søker etter deg som motiveres av å jobbe med teknologi, metode og kultur. Du som ønsker å binde sammen utvikling og drift gjennom smidige og gode arbeidsprosesser inkludert versjonering, automatisering og effektiv styring og overvåkning av skyplattformer. Lurer du på om DU er den rette? Ta kontakt!

I rollen vil du jobbe med design, implementering og sikkerhet i skyløsninger. Du vil være den kunnskapsrike navigatøren som loser våre kunder trygt gjennom sin reise. Vi utvikler en ny avdeling som skal hjelpe våre kunder med migrering fra bakken og opp i skyen. Du vil  få en sentral rolle i den videre oppbygningen av avdelingen og vår satsning på automatisering, container- og skyplattformer.

Dersom du har erfaring som utvikler og interesse for ny teknologi, sikkerhet, og bruk av cloud, containere og serverless tror vi at du passer fint hos oss. Er du løsningsorientert og finner løsninger som oppfyller både brukere og teknologenes behov? Da må du sende en søknad til oss!  

Hvem er du?

Du elsker å designe moderne IT løsninger, og du har lang erfaring med å implementere eller drifte løsninger i Azure, AWS og/eller GCP. Du har erfaring som utvikler, gjerne C#, java, go eller javascript. Du liker å automatisere og infrastruktur som kode er normal arbeidsteknikk for deg. 

Du er initiativrik og flink til å samarbeide, samtidig som du er selvstendig, analytisk og gjennomfører det du setter i gang.

Vi søker deg som har høyere utdannelse innen IT/teknologi, og har minimum to års arbeidserfaring innen relevante fagområder. Det er en forutsetning at du behersker norsk skriftlig og muntlig ettersom vi primært jobber mot norske kunder.

Om Aztek

Aztek ble etablert i 2007 og er et veletablert selskap med store ambisjoner om å bygge Norges ledende miljø innen transformasjon - modernisering, sikkerhet, utvikling og drift ved bruk av skyteknologi.

Vi kjennetegnes av en flat struktur. Vi tror på eierskap og medbestemmelse, alle ansatte inviteres med på eiersiden. Selskapet ledes av dyktige og erfarne ledere som har utviklet selskaper tidligere.

Utviklingsmuligheter

Vi tror på faget, dyktige mennesker og riktige kunder. Tverrfaglighet, miks av alder, kompetanse og bakgrunn.  Kunder vi kan utfordre, og som utfordrer oss. Nysgjerrighet og ambisjoner i kombinasjon med faglig integritet.

 Kultur og miljø

Vi tror på samspillet jobb og privatliv. Sammen skaper vi selskapet og den kulturen vi  trives i og som utvikler oss. Nysgjerrighet, lekenhet og engasjement beskriver miljøet, delingskultur og  sammen er vi sterke er stikkord. Vi er bevist vår ansvar og har etablert vårt eget CSR-program.

Vi er sosiale - om vi jobber med fag, eller drar på kino sammen. Årlige turer er med på å spleise oss som gjeng. Det er viktig å ha det gøy på jobb, inkluderende og humørfylt.

Søk her!

Kvalifikasjoner

 • Automatisering, Infrastructure as Code, DevOps, CI/CD pipelines
 • Cloud Native teknologier som Kubernetes, Docker, mm
 • Helm, Ansible, Terraform, Puppet, ARM, Powershell, Cloudformation, Bicep eller lignende
 • Identitets- og sikkerhetsløsninger som Azure AD, Keycloak, Istio, Vault, mm.
 • Har sertifiseringer eller erfaring med Azure, AWS og/eller GCP
 • Overvåkning og metrikker med f.eks Prometheus, Grafana, ELK, eller lignende.
 • Mikroservicearkitektur og skalerbar infrastruktur
 • Oppsett av utviklings, test og produksjonsmiljøer for Java plattformen, Microsoft .Net, Go, eller Javascript (Node.js)

Vi tilbyr deg

 • Konkurransedyktig betingelser
 • En del av overskuddet og eierskap i selskapet
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Delingskultur og kompetanseutvikling i fokus
 • Balanse mellom jobb og fritid
 • Sosiale aktiviteter og turer
 • Kontorlokaler sentralt i Oslo sentrum
 • Spennende oppdrag for fremoverlente kunder

Våre lokaler