<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">
KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss
shutterstock_723425668

Stilling ledig: Forretningsrådgiver, virksomhets-/informasjonsarkitekt

Vi søker Forretningsrådgivere, virksomhets-/ informasjonsarkitekter

Vi søker deg som vil hjelpe våre kunder med å utvikle nyttige og fremtidsrettede, datadrevne løsninger basert på riktig teknologi - for egen virksomhet eller på tvers av virksomheter.

Aztek - A 5 star life company
Aztek er et selskap for og av de ansatte

 • Vi tror på eierskap og medbestemmelse
 • Vi tror på faget, dyktige mennesker og riktige kunder
 • Vi tror på samspillet jobb og privatliv

Aztek etablerer nye produkter og tjenester for å hjelpe våre kunder med transformasjonen fra tradisjonelle løsninger til moderne løsninger i cloud. Vår ambisjon er å bli det ledende miljøet på modernisering og tjenesteutvikling, sikkerhet og drift med bruk av moderne teknologi og tilhørende plattform-tjenester (SaaS og Paas).

Vi vil ha med deg som har gründer-gener. Du som ønsker å være med på å bygge selskap, kultur og tjenester for våre kunder.

Hvem er du? 

Vi vil ha med deg som har gründer-gener. Du som ønsker å være med på å bygge selskap, kultur og tjenester for våre kunder, du som ønsker å være med å forme din egen arbeidsplass.

Du er initiativrik og flink til å samarbeide, samtidig som du er selvstendig, analytisk og gjennomfører det du setter i gang.  Du har god teknologiforståelse og oversikt over muligheter og utfordringer teknologien gir.

Vi søker deg som har erfaring som forretningsrådgiver og/eller virksomhets-/informasjonsarkitekt som evner å skaffe et overblikk over kundens mål og forretningsstrategi omsetter dette til nye arbeidsmåter, samarbeidskonstellasjoner og gode løsninger som bidrar til forenkling og effektivitet. Du har høyere utdannelse innen IT/teknologi. Det er en forutsetning at du behersker norsk skriftlig og muntlig ettersom vi primært jobber mot norske kunder. 

Om Aztek

Aztek ble etablert i 2007 og er et veletablert selskap med store ambisjoner om å bygge Norges ledende miljø innen transformasjon - modernisering, sikkerhet, utvikling og drift ved bruk av skyteknologi.

Vi kjennetegnes av en flat struktur. Vi tror på eierskap og medbestemmelse, alle ansatte inviteres med på eiersiden. Selskapet ledes av dyktige og erfarne ledere som har utviklet selskaper tidligere.

Utviklingsmuligheter

Vi tror på faget, dyktige mennesker og riktige kunder. Tverrfaglighet, miks av alder, kompetanse og bakgrunn.  Kunder vi kan utfordre, og som utfordrer oss. Nysgjerrighet og ambisjoner i kombinasjon med faglig integritet.

Kultur og miljø

Vi tror på samspillet jobb og privatliv. Sammen skaper vi selskapet og den kulturen vi  trives i og som utvikler oss. Nysgjerrighet, lekenhet og engasjement beskriver miljøet, delingskultur og  sammen er vi sterke er stikkord. Vi er bevist vår ansvar og har etablert vårt eget CSR-program.

Vi er sosiale - om vi jobber med fag, eller drar på kino sammen. Årlige turer er med på å spleise oss som gjeng. Det er viktig å ha det gøy på jobb, inkluderende og humørfylt.

Aztek har også flere andre spennende stillinger - sjekk ut disse her

Søk her!

Kvalifikasjoner

 • Erfaring med realisering av hele eller deler av verdikjeden fra utredning av kundens behov til realisering av løsninger for datadrevet innovasjon
 • Erfaring fra både privat og offentlig sektor, og gjerne også tverrsektorielt samarbeid og etablering av økosystemer for moderne, verdiøkende tjenesteutvikling vha. velegnet teknologi over ulike data, ulike kilder og opphav.
 • Inngående kjennskap til hvilke rammebetingelser og krav som må/bør adresseres ifm. realisering av datadrevne løsninger, inkl. mottak, forvaltning, behandling og deling av data (inkl. definisjon av data, kvalitet, sikkerhet, eierskap, sporing, regelverk og etterprøvbarhet)
 • Erfaring med etablering av moderne dataplattform og faktisk utvikling/bruk av velegnede løsninger som understøtter innovasjonen
 • Du har erfaring med å jobbe tett med ulike fagdisipliner og virksomheter mot felles mål
 • Brenner for innovasjon og nyskaping
 • Liker ansvar og utfordringer

Vi tilbyr deg

 • Konkurransedyktig betingelser 
 • En del av overskuddet og eierskap i selskapet 
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger 
 • Delingskultur og kompetanseutvikling i fokus  
 • Balanse mellom jobb og fritid 
 • Sosiale aktiviteter og turer 
 • Spennende oppdrag for fremoverlente kunder 

Våre lokaler