<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">
KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss
Ett tre og mange statuer sett ovenfra

Våre tjenester

Vi realiserer mulighetene som ligger i bruk av digitalisering og moderne teknologi

Aztek består av 140 erfarne konsulenter med kompetanse innen rådgivning, strategiutvikling, sikkerhet, infrastruktur, systemutvikling, datadrevet innovasjon og analyse, samt verdiskapende forretningsløsninger. Vi har fokus på både forretning og teknologi der fleksibilitet, kostnader og sikkerhet blir ivaretatt.

Har du spørsmål rundt hva vi kan bidra med inn i ditt IT-prosjekt? Ta gjerne kontakt med oss!

Ikon blink

Cloud Community of Excellence

Våre erfarne rådgivere bistår deg med å skape verdi av dine investeringer. Vi ser til at du utnytter skyens fleksibilitet og innovasjonskraft, samtidig som sikkerheten ivaretas.

Ikon team

Team as a Service

For deg som trenger et velfungerende team som kan skaleres etter behov. Du får tilgang på et kompetent team som kjenner hverandre og du sikrer fremgang i dine IT-prosjekter. 

Ikon hengelås

Cyber Security Maturity Assessment

Aztek har et sterkt fagmiljø innen IT-sikkerhet. Få oversikt over din virksomhets tilstand innen cybersikkerhet med vår modenhetsanalyse og få konkrete tiltak for å utbedre sikkerheten.

Ikon lyspære

Datadrevet innovasjon

I hvilket tempo bør du endre din virksomhet? Vi hjelper deg med å finne informasjon i data, slik at du kan ta faktabaserte og datadrevne beslutninger.

Ikon arkitekturlag

Moderne systemutvikling

Skap fleksible IT-løsninger ved bruk av moderne systemutvikling. Vi har bred kompetanse innen systemutvikling og arkitektur, og lang erfaring fra både privat og offentlig sektor.

Ikon PC skjerm

Frontend-arkitektur

Aztek bistår deg med å forbedre din frontend-arkitektur slik at den imøtekommer brukernes behov og oppfyller kravene til sikkerhet og universell utforming.

Ikon Aztek Azure Platform

Aztek Azure Platform

Dropp månedvis med design og implementering med Aztek Azure Plaform. Med en god grunnmur sikrer du deg et skymiljø som er bygget for fremtiden og kan skaleres etter behov.

Smart CRM

Smart CRM

Skap varig forretningsverdi ved hjelp av Smart CRM - Aztek sin beste-praksis-metodikk for innføring av løsninger for markedsføring, salg og service.

Prosjektstyringsverktøy

Prosjektstyringsverktøy

Vinn flere avtaler, akselerer prosjektleveransen og maksimer lønnsomheten med Dynamics 365 Project Operations. 

aztek_stock_ny

Følg oss på LinkedIn!

Hver uke deler vi nyheter og ledige stillinger.

Følg oss