KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss
Topptekst Logo.png

Trygghet på PC, mobil og nettbrett

2-faktor autentisiering

Buypass Code er en norsk applikasjon for mobiltelefon, nettbrett eller PC, som gir sikker tilgang til systemer og data via VPN, tynnklient og web i form av 2-faktor autentisering. Buypass Code er et svært godt valg for tilgang både til lokale servere og skytjenester. Tjenesten fokuserer på at man skal kunne ta i bruk 2-Faktor autentisering uten å måtte investere i infrastruktur. Istedenfor kan du kjøpe dette som en SaaS-løsning fra Aztek.

Buypass_logo_CMYK.png

Hva vi leverer

Tjenesten består av et web-basert grensesnitt for å administrere brukere og konfigurere tilknytning for autentisering av brukere, og gir en oversiktlig hendelseslogg for identifiseringer og status for disse, samt oversikt over aktive, blokkerte og inaktive brukere.

Høy sikkerhet til lav kost

Som kunde av Aztek og Buypass betjenes du av en organisasjon med lokal tilstedeværelse, hvor du forholder deg til norske avtalevilkår, og hvor betalingen baseres på en månedlig fast pris pr. aktiv bruker, uavhengig av antall autentiseringer.

Få kontroll på privat data

2-faktor autentisiering forhindrer at uvedkommende kan få tilgang på innloggingsinformasjon og sensitiv data. 

DSC04476.jpg
"Vi hjelper våre kunder fra designfasen til leveranse og overlevering til drift, vi skal samtidig være en bidragsyter til smarte løsninger, som samtidig optimaliserer IT-driften."
Morten

Morten Strand
CEO i Aztek