<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">
Prosjektplanlegging Microsoft 365 Project Operation_banner

Dynamics 365 Project Operations

Vinn flere avtaler, akselerer prosjektleveransen og maksimer lønnsomheten. 

Uavhengig av ditt utgangspunkt og dine tekniske preferanser, støtter vi deg gjennom hele implementeringsprosessen. 

Prosjektstyringsverktøy er det mange av i markedet, men det er få systemer som klarer å kombinere flere avgjørende steg i en prosjektleveranse i ett og samme system. 

Med Dynamics 365 Project Operations får du salgs-, prosjekt-, ressurs- og finansstyring i et system. 

CRM (customer relationship management) har endret seg de siste årene, fra å være et kundebibliotek til å bli et samlebegrep for flere ulike systemer som bistår deg med å kommunisere og håndtere dine kunder på en mer personlig måte. Microsofts ulike CRM systemer er best kjent som Dynamics 365 og består av en rekke ulike systemer som kan bistå deg og din bedrift med forskjellige spesialtilpassede løsninger. Systemene fungerer individuelt eller i kombinasjon med hverandre. I 2020 lanserte Microsoft sitt nyeste tilskudd, Dynamics 365 Project Operations. Systemet er unikt på den måten at det kombinerer salg-, prosjekt-, ressurs- og finansstyring i ett system. Du får en bedre oversikt over hele prosjektleveransen og du kan gi kundene en mer personlig opplevelse og oppfølging. Gjennom f.eks. Microsoft Teams kan du gi dine kunder tilgang til verktøyet og på den måten skape høyere kundeengasjement og økt lojalitet.

Alle som er involvert i et prosjekt vil ha full oversikt, og virksomheten vil fremstå som mer kundeorientert. 

Våre konsulenter kan hjelpe deg med alt fra rådgivning, implementering, forvaltning, trening og support med de ulike Dynamics 365-applikasjonene. Vi kan hjelpe deg til å implementere smidige arbeidsmetoder for økt lønnsomhet i din bedrift. 

Tjenester og kompetanse

Rådgivning innen oppsett og funksjonalitet
Våre erfarne spesialister hjelper deg med å velge løsninger som gir deg størst virksomhetsverdi.

Etablering av applikasjonsmiljø
Vi hjelper til med implementering, utvikling, optimalisering og konfigurering av Dynamics 365 Project Operations utviklings-, test- og produksjonsmiljø. 

Prosjektstyring og fremdrift
Vi veileder deg i etableringen av Project Operations og sørger for fremgang og levering til avtalt tid gjennom dokumentert planlegging, prosess og regelmessige møter. 

Brukerstøtte og trening 
Vi hjelper din organisasjon med adopsjonen av Project Operations, og leverer implementering med teknisk dokumentasjon, brukerveiledning og trening på den måten som passer din bedrift best.

Viktigste fordeler 

 • Økt fleksibilitet
  Spesialtilpasset funksjonalitet som sørger for fleksibilitet og bedre prosjektleveranser.
 • Økt kontroll
  Få oversikt over hele prosessen fra salg til fakturering. Økt kontroll gir høyere sikkerhet og din organisasjon vil konstant ha all informasjon lett tilgjengelig.
 • Bedre brukeropplevelse
  Med alt i ett samlet system vil dine medarbeidere og kunder få all informasjonen fra ett sted. Det vil gi dem en bedre brukeropplevelse og en mer effektiv arbeidshverdag.
 • Estimer effektivt og øk lønnsomheten
  Få full oversikt over dine ansattes tilgjengelige tid og allokering slik at du enklere kan estimere fremtidige prosjekter.
Tore Berntzen blogg
Tore Berntzen
CEO Cloud Solutions
+47 976 65 459