KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss
Topptekst Logo.png

Sikkerhet i skyen

Fremtidens-IT sine krav til sikkerhet løses ikke med ett produkt

Med dette mener vi at IT-Sikkerhet består av menneskene som er ansvarlig for sikkerheten, kombinert med teknologi og riktige prosesser. For å imøtekomme fremtidens helhetlig IT-Sikkerhet, har Aztek et dedikert sikkerhetsteam av erfarne rådgivere og konsulenter som jobber sammen for å utvikle kunders sikkerhetsbehov for Fremtidens-IT. 

KONTAKT OSS

Kontor Aztek Storgata 5

Sikkerhet er heller ikke statisk!

Aztek har derfor valgt å dele sikkerheten opp i fokusområder hvor sikkerhetsteamet kontinuerlig fokuserer på å utvikle områdene, og hvor kombinasjonen menneske, relevant teknologi og riktige prosesser alltid er førende! 

Skal vi hjelpe deg å ta de riktige sikkerhetsvalgene?

Våre fokusområder:

Sikring av Identitet, brukertilgang og digitale verdier: Vi hjelper deg med å sørge for at du alltid har kontroll på hvem som har tilgang til hva og hvorfor, og at tilganger ikke kommer på avveie.

Sikring av informasjon og data: Vi hjelper deg med å sørge for at du alltid har kontroll på alle dokumenter og all data, slik at informasjon med en forretningsverdi forblir i bedriftens eie og ikke kommer på avveie.

Sikring av sluttbrukerenheter: Vi hjelper deg med utfordringene hvor informasjonen skal nås på et mangfold av sluttbrukerenheter, og utenfor de tradisjonelle sikkerhetsbarrierene. Vi hjelper også med å holde oversikten, slik at enhetene fortsatt blir beskyttet, forvaltet og ivaretatt.

Sikring med bruk av analyse og overvåkning: Vi hjelper deg med å avdekke uønskede aktiviteter, forstå disse aktivitetene, og hvilke tiltak som bør iverksettes før en skade oppstår, slik at IT også forblir trygt i fremtiden.

DSC04476.jpg
“Kontakt oss i dag for en uformell prat, hvordan kan Aztek hjelpe din bedrift å ivareta fremtidens IT-Sikkerhet. ”
Morten

Morten Strand
CEO i Aztek