KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss
Topptekst Logo.png

Gyldige sertifikater bygger tillit mellom leverandør og kunde

Buypass SSL-sertifikat

Mister du kunder på grunn av manglende tillit og skepsis? Med SSL-sertifikater gjør du det trygt for kundene å legge igjen sensitiv informasjon, som øker sjansene for at for de gjennomfører en handel. Ved å sikre nettsiden din sørger du for at betalingsinformasjon og kundedata forblir privat. 

Buypass_logo_CMYK.png

Hva vi leverer

Sentralt rundt Aztek og Buypass er den lokale tilstedeværelsen og kunnskap om markedet vi opererer i. Det har gjort oss i stand til å bygge opp svært gode og effektive systemer og rutiner for innhenting og kontroll av opplysninger knyttet til sertifikatutstedelse og vedlikehold av disse.

Tjenesten består av administrasjon, forvaltning og vedlikehold av sertifikater, bistand med design og riktig oppsett, omfattende kontroll og effektiv utstedelse av sertifikater

Nordisk aktør

Det finnes i dag en rekke utstedere av SSL-sertifikater, men nivået på både sikkerhets og seriøsitet varierer. Buypass, som eneste norske og nordiske ROOT CA, lever av tillit i det norske markedet, og er godt etablert som en ledende aktør innenfor elektronisk identifisering, med over 2 millioner brukere.

Som kunde av Aztek og Buypass betjenes du av en organisasjon med lokal tilstedeværelse, og forholder deg til norske avtalevilkår. 

Sikkerhet på nett har aldri vært viktigere

Kundene dine forventer at nettsiden din er sikret. Hva skjer dersom de oppdager at informasjonen de legger igjen kan komme på avveie? 

DSC04476.jpg
“Vi hjelper våre kunder fra designfasen til leveranse og overlevering til drift, vi skal samtidig være en bidragsyter til smarte løsninger, som samtidig optimaliserer IT-driften. ”
Morten

Morten Strand
CEO i Aztek