<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">

Aztek ansetter rekrutteringsansvarlig

15.nov.2018 11:38:18

Aztek ble startet i 2007, og er et IT-kompetansehus som bistår selskaper med å innføre ny teknologi. Vårt team består av seniorkonsulenter, arkitekter, rådgivere og prosjektledere som har over 20 års erfaring.

I 2018 har vi hatt over 90% faktureringsgrad i snitt og store deler av året har vi vært helt utsolgt. Vi har i denne perioden vært på jakt etter nye konsulenter å rekruttere. De nye konsulentene er vi ikke alene om å lete etter, disse ønsker våre kunder, partnere og leverandører også å ansette. Vi må derfor gå hardere til verks for å nå ut i markedet. 

For å sikre riktig og effektiv rekruttering har vi gleden av å informere at Morten Strand er ansatt som rekrutteringsansvarlig. Morten har de siste årene jobbet som headhunter mot IT konsulent bransjen. Morten har også inngående kunnskap om infrastruktur og skytjenester fra årene i Crayon og Lumagate og vil være en meget sterk bidragsyter for Aztek sin vekst i 2019. 

Aztek har en klar ambisjon og strategi, vi skal bistå våre kunder med IT Sikkerhet, Moderne Arbeidsflate, Skytjenester og System Management tjenester fra Microsoft, VMware og Citrix. På disse områdene skal vi ansette nye konsulenter som kan være med Aztek på en reise inn i fremtiden. 

Ønsker du å ta en uformell prat med oss om muligheter, se gjerne på våre stillinger som ligger her.

 

Abonner på Aztek Insights!