<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">

Hos Aztek har jeg en variert arbeidsdag og lærer kontinuerlig nye ting

08.mar.2023 10:32:44

Aud-Therese Tostrup jobber som konsulent der hun setter opp servere, installerer programvare og feilsøker kode. Hun trives godt med å løse problemer, automatisere eller optimalisere ting.


Hvordan er en typisk arbeidsdag for deg?

 Jeg er ute i kundeprosjekt hvor jeg jobber i et driftsteam. Der har jeg ulike prosjekter jeg er involvert i, samt enkelte rutineoppgaver eller andre forespørsler fra kunden. Jeg trives veldig godt med å lære nye ting. Derfor trives jeg aller best når jeg kan jobbe med varierte arbeidsoppgaver og nye utfordringer jeg må sette meg inn i. 

Hvorfor trives du i Aztek?

Jeg har jobbet hos Aztek i ca. 2,5 år og en av de tingene jeg liker ved Aztek er den flate strukturen. Det er veldig kort vei til «toppen» og det gjør at jeg blir sett når jeg gjør en god jobb. Det synes jeg er veldig motiverende! Hos Aztek får jeg i stor grad lov til å være med på å bestemme hva jeg skal jobbe med, og mine ledere er opptatt av å finne prosjekter til meg som jeg synes er spennende. 

Kan du fortelle litt om din karrierevei? 

Jeg har ikke en utdannelse innenfor IT, men en master i kjemi. Jeg brukte programmering i masteroppgaven og fant ut at jeg synes det var veldig gøy å jobbe med data. Derfor begynte jeg å søke jobber innenfor IT etter uteksaminering. Jeg fikk jobb som systemadministrator i et konsulentselskap og jobbet der i 1,5 år før jeg fikk tilbud om å bli med Aztek på reisen. 

Hva drømmer du om å gjøre om 5 år? 

Jeg ønsker å bli veldig god i det jeg driver med. Jeg ønsker å være med på å utvikle spennende ting som kan utgjøre en forskjell i folk sine liv og/eller forenkle folks hverdag. Jeg har ikke satt noen spesifikke mål eller 5-årsplaner, da jeg er av den oppfatningen at det kan være noe helt uventet som dukker opp og som ikke har vært i mine tanker tidligere. 

Når du ikke er på jobb, hva liker du å gjøre da? 

På fritiden liker jeg å trene, finne på ting med venner og familie og dra ut å spise. Jeg trener Crossfit og står på ski om vinteren, og sykler og løper på sommeren. Jeg er veldig glad i å prøve nye ting og få nye opplevelser. Jeg har lyst til å oppleve alt jeg kan i løpet av min tid. 

Anbefalt lesning

Relaterte innlegg Møt en kollega

Abonner på Aztek Insights!