<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">

BANG..! 4 nyansatte

04.mar.2020 09:30:00

Det ble en historisk start på Mars for Aztek da vi fikk om bord 4 nye fantastiske kolleger på månedens første arbeidsdag. Utrolig hyggelig å kunne ønske denne gjengen velkommen til oss og takker ydmykt for at dere har valgt Aztek som deres nye arbeidsgiver.

De 4 nye er:
Hjørdis Hoff som er godt kjent i bransjen innenfor Data Driven Innovation, Data Platform og Analytics skal lede og bygge opp Aztek sin satsing på disse områdene - starten på en utrolig spennende reise for selskapet.
Olav Nguyen og Tor Eirik Arnes er våre nye Seniorkonsulenter innen for Cloud & Infra med fokus på Azure og Office 365.
Marius Johansen er vår nye Seniorkonsulent innenfor Klient, Automatisering og Applikasjonstilrettelegging. Disse 3 gutta bringer med seg en kompetanse og erfaring inn i Aztek som det er stor etterspørsel etter i markedet, og som ikke minst er strategisk veldig viktig for oss.

Dette viser at Aztek har blitt en attraktiv arbeidsgiver som kan tilby en attraktiv pakke bestående av faglig fokus, betingelser, en flat organisasjon, strategi, sosial profil og verdier som tiltaler de aller fleste.

Starten på året har også vært historisk god for Aztek med all-time-high både på omsetning og resultat i Januar og Februar.

Vi trenger fortsatt flere dyktige konsulenter - sjekk ut våre karrièresider for mer info og ledige stillinger

Abonner på Aztek Insights!