<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">

Jobben min fascinerer meg

13.sep.2021 09:10:21

- Jeg var usikker på om min kompetanse skulle passe inn i firmaet, ler Sunny etter spørsmål om overgangen til Aztek.

Sunny Singh Deol jobber som Senior Software Engineering Consultant
i Aztek, og er ett av de ferskeste tilskuddene på kontoret i Trondheim.       
                                               
20180618_120512_swirl

Med i sekken tok han med seg mye variert erfaring som konsulent, og er generelt sulten på ny teknologi. Selv om han trives med de fleste utfordringene, har han sin faglige tyngde på frontend-utvikling. Sunny er for øyeblikket nybakt forelder i “pappaperm-vakuumet”, som han kaller det - men rakk å komme godt i gang hos Aztek før sommeren. 

- Jeg er i 100 prosent pappaperm nå - og det er jo en rimelig seriøs business det, sier han med et glimt i øyet

Overgangen til Aztek
Sunny ble med oss i April - midt under pandemien. Det var en tid preget av hjemmekontor og mangel på fysiske møter. På tross av det, syns han overgangen til Aztek var så naturlig at det “var nesten ikke som å bytte jobb, på et vis”.

- Det å komme til Aztek var veldig naturlig - som å komme hjem til familie og venner.

- Jeg kjenner mange her fra før, og så har det har jo vært minst like hyggelig å bli kjent med nye ansikt. Fokuset på teamdynamikk står sterkt i Aztek - og alle går godt sammen, uansett hvor ulike vi er.

Han ler litt, og sier at han trodde egentlig ikke han skulle passe inn i Aztek

- Jeg vurderte Aztek, og tenkte at “jeg passer kanskje ikke inn her med min bakgrunn”. Etter gode samtaler med Aztek skjønte jeg jo hvor feil jeg tok. Det var mer som om jeg fylte et hull. Aztek har behov for mange forskjellige folk og bakgrunner, og det er kanskje nettopp det som gjør at jeg passet så godt inn i stillingen min her. 

En variert hverdag
Som konsulent tilbringer Sunny mye av arbeidshverdagen ute hos kunder.

- Min hverdag preges veldig av det som skjer hos kunden på gitt tidspunkt. Selv der oppleves det som om jeg er med kollegaer - det er topp stemning. 

Krysningspunktet mellom det fysiske og programvaren bak er noe av det Sunny syns er mest spennende å jobbe med. 

- Noe av det siste jeg jobba med før sommeren var et droneprosjekt. På en måte er det veldig moro med det tekniske aspektet på dronen, samtidig er det gøy å jobbe med dataen den genererer.

- Jobben min fascinerer meg, sier han smilende

Etterhvert som praten går, er det tydelig at Sunny liker å ha mye å holde på med til enhver tid - også på hjemmebane. 

- Jeg er en altmuligmann. Liker å jobbe med hendene, og bygger motorsykkel hjemme. Jeg tar med meg kunnskaper jeg har tilegnet meg på jobb, som å modellere deler som blir satt ut i virkelighet med 3D-printer for eksempel. 

Sunny forteller videre at han trives best når jobb er noe man gleder seg til, og at man får varierte arbeidsoppgaver. Han nevner filosofen Aristoteles som sa at målet med arbeid er å vinne fritid.

- Jeg mener ikke det burde være helt sånn. Jeg tror at om du føler at jobben din er like hyggelig som fritiden, da har du gjort noe riktig. 

20210715_151945_swirl (1)

Et sted for utvikling
Noe av det som gjør stillingen hos Aztek til mer enn en jobb for Sunny - er hans muligheter til å utvikle seg på flere fronter.

- Mange selskaper sier “kom til oss for å blomstre, utvikle deg faglig, personlig, osv.” Når Aztek sier dette så er min erfaring at de ser hver ansatt og virkelig ønsker å hjelpe hver og en med å strekke seg etter sitt potensiale.

Det er viktig for Sunny å ha muligheten til å påvirke sin rolle i Aztek, samtidig som han føler at han bidrar i å utvikle selskapet videre. Han legger vekt på viktigheten av det å bli sett, hørt og tatt med i ulike prosesser.

- Du får muligheten til å ta plass og skape din egen rolle. Jeg tror det er viktig og har stor verdi for Aztek at folk får utfordra seg på ulike områder - ut i fra hva de brenner for. 

- Det er en åpenhet i selskapet som er helt unik. Her har vi full innsikt, og alle på kontoret får vært med å påvirke direkte. Veldig mange prøver, men Aztek får det til. 


Er du en ny kollega?
Du finner alle ledige stillinger 
her, så ikke vent med å søke! 

Anbefalt lesning

Relaterte innlegg Møt en kollega

Abonner på Aztek Insights!