<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">

Vi trenger flere sultne individer

06.sep.2021 10:21:14

- Det som gir energi er å være med på alt som er gøy, sier Tommi Pohjaniemi lidenskapelig når vi snakker om livets gleder.

Aztek_Møt_Tommy_swirl Tommi har den eminente stillingstittelen  Chief Consultant Information Security hos Aztek. Med andre ord; han er en av drivkreftene bak vår utvikling på sikkerhetsfronten.

Tommi beskriver seg som en generelt nysgjerrig person. Han er opptatt av helheten - hvordan ting henger sammen. Det går hånd i hanske med informasjonssikkerhet, som han sier selv. 

Med i bagasjen har han tjue års erfaring med sikkerhet - alt i fra militært til store tech-selskaper. Han ble en del av Aztek våren 2021, og har funnet seg godt til rette.

- En av mine ledere, Daniel, har jeg kjent lenge. Han huka tak i meg på LinkedIn for en prat, og da var det plutselig gjort!

- Jeg starta jo når så å si alle var på hjemmekontor, men det har egentlig gått helt fint. De digitale systemene fungerer så fint - så jeg har fått god kontakt med kollegaene mine allikevel. Det er jo litt deilig at jeg kan gå tur med bikkja rett før jeg hopper inn i Teams-møte også da, gliser han. 

Et selskap med flat struktur 
Noe av det Tommi setter mest pris på med Aztek er den flate strukturen. Han sier det føles som et lite og tett knyttet selskap, selv om det har vokst mye på kort tid.

- Vi har flat struktur i selskapet, og det er kort vei mellom ansatte og ledere. Vi har ikke bare lov til å komme med tanker og ideer, det blir aktivt oppfordret til det! Det legges opp til at alle skal få være med å bygge selskapet videre.

Aztek_Møt_Tommy_swirl2

Menneskene Aztek trenger
Aztek fortsetter veksten sin, og trenger flere gode hoder på laget. Tommi forteller at alle som kommer inn i Aztek kan forvente seg en inkluderende delingskultur - med spennende prosjekter og felles mål.

- Vi trenger flere sultne individer som ønsker å være med å bygge, sier han.

- Vi har mål som skal nås, men vi er laidback. Vi er en gjeng engasjerte konsulenter, som syns det er moro å bidra. Det er mye som skjer allerede, og vi har en ekstremt spennende reise foran oss. 

Videre forteller han at muligheten til å få eierandel i selskapet er en ekstra motivasjonsfaktor for mange i selskapet.

- Filosofien om eierskap i bedriften gir en ekstra mulighet til å føle seg som en del av selskapet. Folk legger rett og slett inn et ekstra gir. 

Setter ting i system
Tommi beskriver seg selv som “lat av natur”, samtidig som han elsker å få ting til å skje.

- Jeg er lat av natur, men det er vel en av hovedgrunnene til at jeg liker å utvikle og etablere system for sikkerhet. Tilstreber å gjøre ting skikkelig første gang, så det blir lettere med enkle justeringer fremover. 

Videre forteller Tommi at selv om ting helst skal gjøres én gang, må man alltid forsøke å forbedre seg - og tingene som jobbes med. 

- Hva funka? Hva kan jeg gjøre annerledes og bedre? 

Tommi forteller på engasjerende vis om at han har lyst til å forbedre seg på alt han driver med, enten det er på jobb eller i slalombakken med familien. 

- Bortsett fra ribba jeg lager på det årlige julebordet med venner. Den har jeg faktisk perfeksjonert etter 15 år, ler han. 

 

Er du en ny kollega?
Du finner alle ledige stillinger 
her, så ikke vent med å søke! 

Anbefalt lesning

Relaterte innlegg Møt en kollega

Abonner på Aztek Insights!