<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">
KONTAKT OSS
Innhold
Kontakt oss

Varsko her, Trondheim - noe kult er på gang!

30.okt.2020 08:59:48

I sommer annonserte vi at Aztek sitt kontor i Trondheim er etablert på Digs. Leder kom da på plass og satte i gang med å signere engasjerte mennesker som ville være med å bygge selskapet.

Gruppebilde_lykkens_portal_2_downsized

Avdelingen tar form

Det er nå en stor glede å få presentere denne flotte gjengen - for anledningen fotografert under Lykkens portal (Den Gamle Bybro) i Trondheim. Fra venstre: Erling Andreas Børresen, Joar Øyen, Marie Kristiansen, Andreas Løkstad Solem, Torstein Solli Hansen og Kristoffer Konstad Hansen.

Denne gjengen har vært i full drift siden starten av oktober og er allerede godt i gang med ulike prosjekter for våre kunder i Trondheim. Vi har med disse god kompetanse innenfor både arkitektur, systemutvikling og infrastruktur - som er våre hovedfokus i første fase lokalt.

Snart kan vi også ønske velkommen ytterligere to nye ressurser til; Jan Bjørndalen og Ole Jørgen Mejdell. Vi gleder oss å få også de med på laget for å bygge Aztek videre fremover!

Et unikt fotavtrykk i markedet

Vi skal utvikle et unikt fotavtrykk i markedet. Det høres ambisiøst ut, men det trigger oss også! Vi skal endelig få utvikle den selskapskulturen vi selv har drømt om å jobbe i. Kompetansemessig skal vi ha med både spiss og bredde, samt jobbe målrettet sammen med resten av Aztek i å bygge Norges ledende miljø på modernisering og sikkerhet ved hjelp av skyteknologi.

Synes du dette høres spennende ut? Som mulig kollega eller fremtidig kunde? Gi gjerne lyd fra deg, vi vil gjerne få fortelle deg mer om dette.

Les mer her på våre nettsider, eller ta kontakt med leder av Trondheimskontoret; Torstein.

Abonner på Aztek Insights!