<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">

Vi ser tilbake med stolthet, fremover med optimisme

21.des.2018 15:38:42

2018 er straks ved veis ende. Når vi lukker opp døren for 2019 ønsker vi det velkommen med åpne armer, stor optimisme og en varm glød som har steget jevnt gjennom året som har gått.

Vi er inne i årets mest hektiske periode, hvor vi alle skal sjonglere private og familiære ærender med en tettpakket jobbkalender. Desember måned er en tid for glede, håp og tradisjoner - men samtidig arbeidsmessige konklusjoner; Hvordan har året vært?

Når vi i Aztek summerer opp 2018, kan vi med stolthet konstatere at det har vært et av våre beste år noensinne.

Vår suksessoppskrift

Slike resultater kommer selvsagt ikke av seg selv. Det skjer mye i bransjen og behovet for spesialkompetanse rundt IT er enormt. Det samme kan man si om kravene som stilles til våre konsulenter, som daglig jobber med å innføre Fremtidens IT til våre kunder i både privat og offentlig sektor.

Vi vet at nøkkelen for å kunne levere bedre enn det som forventes, er praktisk erfaring et nøkkelelement. Dette, i kombinasjon med faglig interesse og etterutdanning, er en suksessoppskrift som har løftet Aztek til nye høyder og gjør til en av de mest pålitelige leverandørene av IT-tjenester på markedet.

Hos oss gjør vi det veldig enkelt når det gjelder muligheter om å heve egen kompetanse: De som vil, de får.

Etterutdanning er en av våre fanesaker, fordi det gjør at vi står bedre rustet til å levere fra øverste hylle også i årene som kommer. Vi er villig til å bruke store ressurser på at våre konsulenter skal bli enda flinkere, og vi er takknemlige for at vi har et team som er sultne nok til å at de griper muligheten.

Energi er vår viktigste ressurs

I 2018 har vi gjort flere strategiske grep for å takle etterspørselen og veksten. I siste kvartal har vi lansert en ny nettside og investert i markedsføring for å fremme vår kultur på en bedre måte, fordi det først og fremst er den som gjør oss unike. Samtidig har vi hatt et fokus på rekruttering, som allerede har gitt oss fire nye kollegaer.

Jonas og Saad kommer rett fra skolebenken, i tillegg til at vi får inn to jokere som har med seg praktisk erfaring i bagasjen, som vi vil presentere når vi er inne i det nye året. Og flere skal det bli!

Vårt ønske er å skape en arena hvor de får ut sitt maksimale potensiale. I tillegg skal vi fortsette å kjøre på med sosiale arrangementer, for å bevare den gode kulturen vi har skapt.  Vi skal ikke ligge på latsiden, fordi det er ikke sånn vi gjør det i Aztek. Kunnskapen vi har er vår venn, men det er energien og lidenskapen som er våpnene som skal sørge for at vi også tar 2019 med storm.

God jul og godt nyttår!

Abonner på Aztek Insights!