<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2942705&amp;fmt=gif">

- Den positive energien trakk meg til Aztek

10.jan.2019 13:37:39

2019 er for fullt i gang, og som vi lovet i siste innlegg før juleferien så har vi ikke planer om å ligge på latsiden de neste 12 månedene. Våre dyktige konsulenter har fått en velfortjent pust i bakken og sammen ser vi fremover med pågangsmot og nysgjerrighet.

Vi har satt kryss i 10 av 365 ruter i kalenderen, men i kjent Aztek-stil har vi for lengst tråkket gassen i bånn for å opprettholde energinivået og motivasjonen som vi har tatt med oss inn i det nye året.

Med på laget har vi også fått flere nye fjes. Jonas og Saad har vi hentet rett fra skolebenken, i tillegg til at vi har gleden av å presentere enda et nytt tilskudd til Aztek-familien: Glenn Brandal. Glenn er 35 år, kommer opprinnelig fra Sykkylven på Sunnmøre og styrker vårt konsulentteam med sin praktiske erfaring og kunnskap om infrastruktur, og viktigst av alt: Et brennende ønske om å bli enda bedre.

- I intervjuprosessen merket jeg at det var et sterkt fokus på tilhørighet, kultur og samhold her i Aztek og det var derfor jeg ønsket å jobbe her. Det er et fokus på hvor man vil, noe jeg kjenner passer veldig godt for meg, sier Brandal.

Rett ut i felten

Glenn har jobbet i Oslo-området i seks år og var før den tid basert i Bergen. Han forteller at turen fra vest til øst markerte et skifte i karrieren hans, fordi turen til Oslo ble et farvel med mer enn Fløyen, 7 fjell og Bryggen:

- Før jobbet jeg mye med maskinvare, som betydde mye vedlikeholdsarbeid av servere og maskiner. Men det ble veldig usosialt i lengden og altfor gjentakende. De siste årene har jeg jobbet mer prosjektbasert, som betyr at jeg jobber mye mer sammen med mennesker. Man er mer involvert i beslutninger og utvikling, noe jeg trives godt med.

Det vil han også umiddelbart få fortsette med i Aztek. Han rekker nemlig ikke en gang å bruke den første uken på kontoret før han må ut i felten og arbeide på et prosjekt med en statlig aktør.

- Etterspørselen etter IT-kompetanse er veldig stor samtidig som det er for få konsulenter. Det har gått unna i svingene for meg her nå, men det er jeg også vant med, så det blir gøy å komme i gang, sier Brandal.

Abonner på Aztek Insights!